Inschrijfformulier Krachtig hooggevoelig VIP 2 termijnen

Leuk dat je hebt gekozen voor het VIP pakket van de online training Krachtig hooggevoelig!

Vul in onderstaand formulier je gegevens in. Aan de hand van deze gegevens maak ik ook je factuur op.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bedrijfsnaam

  Adres en woonplaats

  captcha

  Ga je akkoord met de Algemene voorwaarden?
  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden. Bij geen akkoord zal het bestelformulier niet verzonden kunnen worden.

  De door jou aan mij verstrekte gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden voor deze online training. Wil je hierover meer weten wijs ik je graag op de Privacyverklaring van Klip en Klaar Coaching: Privacyverklaring

  Als je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je van mij een mail met de betaallink voor de eerste termijn. Deze online betaling loopt via het betaalbureau Mollie. De tweede factuur krijg je over 4 weken.

  Na ontvangst van de betaling is je inschrijving definitief en neem ik contact met je op voor je inloggegevens en om de afspraken voor de coachsessies in te plannen.

  Hartelijke groet,
  Nicole

  krachtig hooggevoelig